Dania główne,np
Pstrąg pieczony z orzechami w Tokaju i estragonie (cena za 100 gram 13 zł), podawany z domowymi frytkami i surowka dodatki 7 zł
Łosoś w sosie kurkowym (100 g 15 zl ) z puree oraz surowka 7 zł
¼ Rumianej kaczki z jabłkiem I modrą kapustą, serwowana z tłuczonymi ziemniakami i masłem 41 zł
Specjalność Szefa Kuchni - dworkowa golonka na kapuście zasmażanej w towarzystwie ziemniaków z wody ,chrzanu i musztardy 100g 7 zł + dodatki 9 zł
Talerz kowala, czyli masywny kotlet schabowy panierowany, fura ziemniaków smażonych okraszanych boczkiem i cebulką oraz kapusta kiszona zasmażana 33 zł
Placek po wegiersku - 33 zł
Piers nadziewana kurkami z sosem kurkowym podawana z puree i gotowanymi warzywami - 37 zł
De volalile z maslem z frytkami i surowka - 34 zł
Pierogi z gesina - 30 zl
Placki ziemniaczane z cukrem - 22 zł
oraz inne dania