Dania główne,np


Pstrąg pieczony z orzechami w Tokaju i estragonie (cena za 100 gram 9 zł), podawany z domowymi frytkami i grillowanym pomidorem dodatki 7zł

¼ Rumianej kaczki z jabłkiem I modrą kapustą, serwowana z tłuczonymi ziemniakami i masłem   29 zł


Specjalność Szefa Kuchni - dworkowa golonka na kapuście zasmażanej w towarzystwie ziemniaków z wody ,chrzanu i musztardy  100g 4 zł + dodatki 8zł


Talerz kowala, czyli masywny kotlet schabowy panierowany, fura ziemniaków smażonych okraszanych boczkiem i cebulką oraz kapusta kiszona zasmażana   23 zł

 

 

 

 

 

 

Pizza

- margarita (sos,ser)

- amigo ( sos, ser, szynka, pieczarki )

- salami ( sos,ser, salami, pieczarki )

- hawajska ( sos,ser, szynka, pieczarki, ananas)

- wegetariańska ( sos,ser, pieczarki, kukurydza,pomidor, jajko)

- miesna uczta( sos,ser, szynka, kabanos, boczek,cebula)

- diabelska ( sos,ser, cebula, szynka, czosnek, papryka chili )

- południowa ( sos,ser, salami, pomidor, oliwki, cebula)

- morska ( sos,ser, szynka, krewetki, papryka )

 

Rozmiary pizzy 24 cm , 34 cm , 45 cm

 

Dowoz przy zamowieniu powyzej 20 zł od godziny 15