Dania główne,np
Pstrąg pieczony z orzechami w Tokaju i estragonie (cena za 100 gram 15 zł), podawany z domowymi frytkami i surowka dodatki 13 zł
Łosoś w sosie kurkowym (100 g 16 zl ) z puree oraz surowka 13 zł
¼ Rumianej kaczki z jabłkiem I modrą kapustą, serwowana z tłuczonymi ziemniakami i masłem 45 zł
Specjalność Szefa Kuchni - dworkowa golonka na kapuście zasmażanej w towarzystwie ziemniaków z wody ,chrzanu i musztardy 100g 8 zł + dodatki 13 zł
Talerz kowala, czyli masywny kotlet schabowy panierowany, fura ziemniaków smażonych okraszanych boczkiem i cebulką oraz kapusta kiszona zasmażana 35 zł
Placek po wegiersku - 36 zł
Piers nadziewana kurkami z sosem kurkowym podawana z puree i gotowanymi warzywami - 38 zł
De volalile z maslem z frytkami i surowka - 38 zł
Pierogi z gesina - 33 zl
Placki ziemniaczane z cukrem - 25 zł
oraz inne dania