Dania główne,np


Pstrąg pieczony z orzechami w Tokaju i estragonie (cena za 100 gram 13 zł), podawany z domowymi frytkami i surowka dodatki 7 zł

Łosoś w sosie kurkowym (100 g 15 zl ) z puree oraz surowka 7 zł

¼ Rumianej kaczki z jabłkiem I modrą kapustą, serwowana z tłuczonymi ziemniakami i masłem   41 zł


Specjalność Szefa Kuchni - dworkowa golonka na kapuście zasmażanej w towarzystwie ziemniaków z wody ,chrzanu i musztardy  100g 7 zł + dodatki 9 zł


Talerz kowala, czyli masywny kotlet schabowy panierowany, fura ziemniaków smażonych okraszanych boczkiem i cebulką oraz kapusta kiszona zasmażana   33 zł

Placek po wegiersku - 33 zł

Piers nadziewana kurkami z sosem kurkowym podawana z puree i gotowanymi warzywami - 37 zł

De volalile z maslem z frytkami i surowka - 34 zł

Pierogi z gesina - 30 zl

Placki ziemniaczane z cukrem - 22 zł

oraz inne dania