Dania główne,np


Pstrąg pieczony z orzechami w Tokaju i estragonie (cena za 100 gram 15 zł), podawany z domowymi frytkami i surowka dodatki 13 zł

Łosoś w sosie kurkowym (100 g 16 zl ) z puree oraz surowka 13 zł

¼ Rumianej kaczki z jabłkiem I modrą kapustą, serwowana z tłuczonymi ziemniakami i masłem   45 zł


Specjalność Szefa Kuchni - dworkowa golonka na kapuście zasmażanej w towarzystwie ziemniaków z wody ,chrzanu i musztardy  100g 8 zł + dodatki 13 zł


Talerz kowala, czyli masywny kotlet schabowy panierowany, fura ziemniaków smażonych okraszanych boczkiem i cebulką oraz kapusta kiszona zasmażana   35 zł

Placek po wegiersku - 36 zł

Piers nadziewana kurkami z sosem kurkowym podawana z puree i gotowanymi warzywami - 38 zł

De volalile z maslem z frytkami i surowka - 38 zł

Pierogi z gesina - 33 zl

Placki ziemniaczane z cukrem - 25 zł

oraz inne dania